اطلاعيه تمديد پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي سراسري بهمن ماه سال 1401

12 دی 1401 10:34 دسته‌بندی نشده

پيرو انتشار دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي  سراسري بهمن ماه سال 1401 در تاريخ 1401/09/30، با عنايت به تقاضاي مکرر دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي و داوطلبان ذيربط، ضمن اعلام رشته محل‌هاي جديد و اصلاحات دفترچه راهنماي مذکور (به شرح زير)، به اطلاع داوطلبان این مرحله از پذيرش مي‌رساند افرادی كه تا تاريخ (1401/10/10) براي ثبت‌نام و انتخاب رشته اين مرحله از پذيرش سراسري اقدام ننموده‌اند، می‌توانند تا پايان روز دوشنبه مورخ 1401/10/12  با مراجعه به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

ضمناً آن دسته از داوطلباني كه قبلاً نسبت به ثبت‌نام و انتخاب كدرشته محل‌هاي تحصيلي اقدام نموده‌اند، مي‌توانند در صورت تمايل تا تاريخ فوق، نسبت به مشاهده و ويرايش كدرشته محل‌هاي انتخابي خود اقدام نمايند.