دهمین نشست شورای هماهنگی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی-غیر انتفاعی منطقه 10(خوزستان) تیرماه 98

23 تیر 1398 22:47 دسته‌بندی نشده

دهمین نشست شورای هماهنگی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی-غیر انتفاعی منطقه 10(خوزستان) روز سه شنبه مورخ 18 تیر ماه سال جاری در محل دانشگاه امیرالمومنین برگزار شد. در این نشست پس از خوشامدگویی آقای دکتر اسلامی رئیس شورا، جلسه وارد دستور شد و موارد زیر مطرح و/یا به تصویب رسید:

1-قرار شد در رابطه با امکان و چگونگی تبادل دانشجو بین موسسات بررسی ها ی لازم به عمل آید و نتیجه در جلسه بعدی شورا مطرح و تصمیم گیری شود.

2- قرار شد یک کانال واتساپی برای ارتباط و تبادل نظر بین اعضاء ایجاد شود.

3-قرار شد بررسی تبادل استاد نیز در دستور کار شورا قرار گرفته و در جلسه بعدی مطرح شود.

4- آقای دکتر سودانی آمادگی دانشگاه امیرالمونین را برای تدریس دروس عمومی اعلام نمودند.

آقای دکتر سیاه پلو معاون آموزشی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی آمادگی آن موسسه را برای آموزش HSE اعلام نمودند.

قرار شد جلسه بعدی شورا در اواخر شهریور ماه در تاریخی که بعدا در همان ماه اعلام خواهد شد برگزار شود.

جهت مشاهده تصاویر بیشتر به گالری تصاویر مراجعه نمایید.