آخرین فرصت ثبت نام جشن فارغ التحصیلی

13 خرد 1397 09:45 دسته‌بندی نشده

برگزاری اولین جشن فارغ التحصیلی

دانشجویان مؤسسه آموزش عالی رهنما

به اطلاع کلیه دانشجویان فارغ التحصیل و نیز دانشجویانی که تا پایان شهریور ماه سال 1397 فارغ التحصیل خواهند شد می رساند، جشن دانش آموختگی مؤسسه در روز 1397/04/05 در محل آمفی تئاتر این مؤسسه برگزار خواهد شد. لذا دانشجویانی که مایل به شرکت در جشن می باشند حداکثر تا تاریخ 1397/03/22 می توانند جهت ثبت نام به اداره آموزش مراجعه نمایند.

ظرفیت ثبت نام محدود می باشد، لذا به علاقمندان توصیه می شود در اسرع وقت نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

هزینه ثبت نام 50/000(پنجاه هزار) تومان می باشد که به ازاء هر نفر همراه مبلغ 20/000 (بیست هزار) تومان (حداکثر دو نفر از بستگان درجه 1) اضافه می گردد.

لباس فرم دانش آموختگی بصورت امانت (با ارائه کارت معتبر) برای مراسم در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت که پس از پایان برنامه تحویل گرفته خواهد شد.

جزئیات برنامه و اطلاعات بیشتر را متعاقباً از کانال سروش (https://sapp.ir/rahnama.ac) ملاحظه فرمایید.